De Klussenier Godfried Pieters
De Klussenier Godfried Pieters

Cornilstraat 30
9185 Wachtebeke

Dien uw offerte-aanvraag in   

09 310 99 54
0477 52 05 36
g.pieters@klussenier.be

Ingeschreven bij KBO onder nr. 0742328330

Even voorstellen

 

Mijn naam is Godfried Pieters. Vanaf 1 februari 2022 ben ik actief met mijn renovatiebedrijf De Klussenier Godfried Pieters en sta ik klaar voor al uw werken in en rondom het huis in Wachtebeke, Moerbeke, Gent en omgeving.

Ik heb het in verleden erg brede ervaring opgedaan in de renovatie en verbouwbranche. Ik was voorheen plaatser van verwarmingen en sanitair, daarvoor ben ik bij verschillende bedrijven actief geweest als klusjesman. Van opleiding van ik automonteur, maar ik heb in mijn latere leven verschillende cursussen in het volwassenenonderwijs gevolgd, waaronder lassen, bouwkundig tekenen, elektriciteit en nog veel meer.

Ik werk netjes en denk altijd oplossingsgericht. Ik ben mijn eigen bedrijf begonnen omdat ik het leuk vind om mensen te helpen. Nadat ik bij veel vrienden en familie thuis heb kunnen helpen met het renoveren en verbouwen van hun woningen, kwam ik erachter dat ik deze tak van het werk eigenlijk ontzettend leuk vond.

U kunt mij vragen voor allerlei klussen binnen het huis. Denk bijvoorbeeld aan water- en elektriciteitsleidingen werk, het plaatsen van een waterpomp, tegelen of isoleren. Maar voor het meeste werk daartussenin kan ik u ook helpen.

Net als alle andere Klusseniers kom ik altijd naar u toe om de offerte te bespreken, reken ik geen voorrijkosten en heeft u altijd een jaar garantie op al mijn werken.

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...